Your partner in allergy friendly food and Organics

Over onsTISCO - Trouw Ingredient Solutions Co is anno 2003 opgericht als handelsdivisie van Trouw b.v. te Rotterdam, dé wereldwijd bekende specialist voor boekweitproducten.  

Sinds het begin van haar bestaan heeft Tisco zich gericht op grondstoffen die dienen als ingrediënt voor de dieet- en natuurvoedingsindustrie. Alle producten waarin Tisco handelt zijn per definitie glutenvrij en al onze producten zijn zowel in conventionele als gecertificeerd biologische kwaliteit leverbaar.

Vanwege onze betrouwbare kwaliteit, goede service en uitgebreide assortiment behoren inmiddels vele bekende ondernemingen tot onze klanten. We leveren o.a. aan (industriële-) bakkerijen, (olie-)molens, (dieet- en baby-) voedingsproducenten, loonpakkers, groothandelaren in (natuur-) voeding, retailers, etc.…MissieOns doel is een steeds grotere speler te worden als leverancier van voedselveilige, allergie vriendelijke (glutenvrije) en biologische producten voor bedrijven in de dieet- en natuurvoedingsbranche.

Wij willen dit bereiken door onze producten standaard de beste service mee te geven, de beste kwaliteit te leveren en dit alles tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

ContactP.O. Box 24249
3007 DE Rotterdam
The Netherlands

Tel: +31 10 290 91 55
Fax: +31 10 486 09 28
E-mail: info@tis-co.nlImage1